Dagens:
Frukost: Vatten med citron och ingefära. 2 dl fruktsallad m. 1 dl sojayoghurt, 1 msk rostad kokos. Grönt te.
Mellanmål: 1 äpple, några nötter. Rött te med sojamjölk, ½ tsk honung.
Lunch: Råris med ratatouille, färska jordgubbar, vatten. Grönt te.
Mellanmål: 1 banan. Mango- och äppeljuice (färskpressad utan tillsatser), några torkade körsbär (utan tillsatt socker).
Middag: Potatissallad med grönsaker, citronmarinerad broccoli. Vatten.
Motion: Intervaller löpning/gång ca 35-40 min, klassisk planka 3x35 sek, två magövningar, stretch.
Mellanmål: Tropisk fruktsallad (färsk ananas, kiwi, melon, passionsfrukt, några bigarråer), 2 msk nötter.
Bjuder på dagens middagsrecept också, gjorde om receptet lite men ursprungsversionen är Ulrika Davidssons.
Potatissallad, 2 port.
6 kokta kalla potatisar
1 knippe färska rädisor
½ paket färska sockerärtor
½ purjolök
1 knippe dill
2 msk olivolja
2 tsk dijonsenap
1 msk vatten
1 tsk flytande honung
1 tsk rödvinsvinäger
havssalt, svartpeppar
coctailtomater
Skär potatisen i bitar, rädisorna i halvmånar och strimla sockerärtorna. Strimla purjolöken och finhacka dillen.
Blanda dressingen i en stor skål; olja, senap, honung, vinäger och vatten. Krydda med havssalt och nymalen svartpeppar. Vänd ner potatis,dill och grönsaker och blanda dem med dressingen. Halvera tomaterna och toppa med dem i salladen. Går givetvis bra att byta ut eller lägga till andra grönsaker.
Riktigt smarrig sommarmat! Bild från arla.se |
Att du tog DIG ut och sprang..bra gjort...
SvaraRaderaSådan är jag.. har jag bestämt mig för något så blir det oftast så!
SvaraRaderaHärligggggg inställning. Du har "DET".
SvaraRadera